Campagnes

Wij leveren onze klanten kwalitatieve leads. Deze leads worden gegenereerd door online campagnes die we targeten op de juiste doelgroep.

Stand alone campagne
De content van een stand alone campagne creëren wij in de look en feel van de klant en wordt speciaal voor u ontwikkeld. Via banners die leiden naar de stand alone campagne genereren wij traffic naar uw campagne. Omdat wij targeten op úw doelgroep genereren wij oprechte interesses (leads). Deze leads worden door ons contact center nagebeld en door ons gemonitord. We zien real time welke publishers (sites) het best converteren. Hiermee kunnen we direct inspelen op de campagne om de conversie zo hoog mogelijk te houden.

Bekijk hier onze recente stand-alone campagnes.

Traffic campagne
Heeft u een mooie website of actiesite maar niet voldoende bezoekers? Wij voorzien u graag van een display-, social- of e-mailcampagne. Wij promoten uw website getarget in ons netwerk en zo leiden wij bezoekers naar uw (actie)site.

Sweepstake campagne
Wij lanceren continu nieuwe campagnes waarin u met úw merk ook kunt adverteren en leads kunt genereren. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag!

Bekijk hier onze recente sweepstake campagnes.